Onze meesterlijke diensten

Woorden die je doen lachen, huilen of verlangen naar meer; dat zijn woorden die je moet hebben en die wij voor je op papier zetten. Wij doen waar wij goed in zijn: jou je doel helpen bereiken. Zijn we overtuigd van ons kunnen? Jazeker. Sterker nog: we overtreffen de verwachtingen waarvan jij nog niet eens wist dat je ze had.

Copywriting is te leren, maar een boodschap overbrengen is een heel ander verhaal. Het TIC Huis maakt jouw tekst inhoudelijk perfect, verpakt in een jasje dat speciaal is opgemeten en zich naadloos vormt naar jouw merk. Of dat nu een persbericht is of een ransom note; zelfs de achterkant van je toiletspray maken wij de moeite waard. Hoewel we onszelf graag zien als meesters van het woord, laten we je liever zien wat we kunnen.

Copywriting

Wij maken van jouw belangrijkste boodschap een tekst die aansluit bij jouw doelgroep. Van website- en webshopteksten tot blogs, persberichten, social media copy en e-courses.

Vacatureteksten

Vacatureteksten die jou laten twijfelen aan je eigen droombaan: dat is wat wij jou beloven. Wij tikken een tekst die betere matches oplevert. Zo kun jij sneller recruiten en heb je meer tijd voor jouw kerntaken.

Vertalingen

Doelgerichte content in de taal van jouw doelgroep. Onze native vertalers gaan verder dan één-op-één vertalen en richten zich op jouw boodschap. Welke taal jouw doelgroep ook spreekt.

Laaggeletterdheid

In Nederland zijn 2,5 miljoen mensen laaggeletterd. Met Basisletters herschrijven we cruciale documenten, samen met de doelgroep. Iedereen heeft immers recht op begrijpelijke informatie.

TOE AAN RAKE TEKSTEN?

Veelzijdigheid: van basic tot extreem

Naadloze aansluiting op jouw merk

Dubbele check met het vierogenprincipe

Ingebouwde controlepunten

Klinkt dat comfortabel? Onze copywriters houden niet van comfy sofa’s. Wij ontspannen pas als je óf hardop grinnikt óf zou willen dat je het zelf had geschreven.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Laat van je horen: wij reageren binnen 24 uur. Liever in 3D? Ook dat kan: koffietijd is voor ons elk moment van de dag.