CONTACT
MENU

Over Ons

Dit zijn wij

We weten veel van taal, teksten en het internet. Maar nog niet van jou. Samen met jou gaan op zoek naar het verhaal dat jij wilt vertellen. Dat hoeft niet altijd binnen de lijntjes. Zo benoemen we feiten, leggen we pijnpunten bloot of schetsen we een nieuwe werkelijkheid. Maar net zo lief creëren we een mooie fantasie als dat nodig is om de aandacht te trekken van jouw doelgroep. Dat doen we met de hulp van een vaste kern en daar omheen een flexibele schil van professionals in verschillende disciplines.

Onze 3 garanties

  • Helder & begrijpelijk
  • Creatief & doelgericht
  • Uniek & onderscheidend

Geprikkeld door tekst

De juiste tekst zet je lezers op scherp, laat ze lachen of maakt ze simpelweg razend enthousiast. Tenminste, zolang je boodschap wordt begrepen. Een sterke tekst is daarom helder en prettig leesbaar, maar ook uniek en gestructureerd. En bovenal gericht op jouw doelgroep.

Keep on learning

Tekstschrijven is voor ons een tweede natuur. Jarenlange ervaring, heel wat schrijfuren en kennis van het vak vormen een solide basis voor wat we doen. Toch willen we blijven leren en nemen we altijd alle feedback volledig in ons op. Ontwikkelen doe je immers altijd samen.

Dat zet je aan het denken

Een voltreffer verzin je niet zomaar. Daarom stellen we kritische vragen en brengen we structuur aan. We zetten je aan het denken. Komen onze afspraken na. En houden ons aan deadlines. Niets is immers fijner dan precies weten waar je aan toe bent.

We worden de hele dag door aan allerlei prikkels blootgesteld. Hoe breng je jouw informatie op een zo’n overtuigend en helder mogelijke manier de wereld in? Daar helpen we jou bij.

Een sterk verhaal

Heb je moeite met het vinden van de juiste woorden? Wij vertellen jouw boodschap in duidelijke taal.

Bel mij maar:

Of bel of mail zelf:

013 782 0240
info@hettichuis.nl