CONTACT
MENU

Copywriting

Vindbaar, zichtbaar en aantrekkelijk: goede teksten maken sterk

Heb jij al eens nagedacht over hoe jij je woorden gebruikt? Hetzelfde vertellen in andere woorden levert vaak totaal iets anders op. Meer aandacht, meer vertrouwen of meer omzet. Dan moet je wel de juiste woorden gebruiken. Als ervaren copywriters schrijven we alle teksten die je nodig hebt voor een website, blog, persbericht, vacature of brochure. In de juiste tone of voice, to the point en met een creatieve twist.

Onze voordelen

  • Meer tijd voor jouw corebusiness
  • Hogere omzet / meer conversie
  • Oprecht betrokken klanten

Websiteteksten

Een goede websitetekst doet meer dan alleen informatie geven over een dienst of product. Je wilt bezoekers aansporen tot een gewenste actie, zoals contact opnemen, een bestelling plaatsen of informatie downloaden. Wij schrijven teksten voor jouw website die goed bij je bedrijf en je klanten passen, zodat zij zich herkennen in je verhaal. Eerst benieuwd hoe jouw teksten het doen? Vraag een webscan aan.

Marketingteksten

De teksten in je e-mails, op social media en in nieuws- en persberichten schrijf je niet voor niets. Ze moeten klanten aantrekken. Een overtuigende marketingtekst zorgt ervoor dat jouw klant zich herkent in jouw woorden en vervolgens tot actie overgaat. Overtuigen is immers verkopen. Wij helpen je bij het schrijven van sterke marketingteksten en letten daarbij ook op het gevoel, de uitstraling en soms zelfs de wereld rond je product of dienst heen.

Werving & selectie

Medewerkers vormen het gezicht van je bedrijf. Juist op hen moet je zuinig zijn. In je verhaal wil je dan ook authentiek en onderscheidend zijn, zodat mensen graag bij je komen werken én willen blijven werken als ze eenmaal in dienst zijn. Wij stellen vacatureteksten, recruitmentartikelen en e-courses voor je op die jouw bedrijf aantrekkelijk maken voor talentvolle vakmensen.

Proofreading & editing

Eerlijk is eerlijk: waar mensen werken worden fouten gemaakt. Daarom verzorgen we ook proofreading en editing. Twee paar ogen zien immers meer dan één. We nemen jouw teksten minutieus onder de loep en zetten de puntjes op de i. Waar jij zorgt voor de inhoud, geven wij de tekst de juiste flow en zorgen we dat deze goed leesbaar en taalkundig perfect is. Zo vullen we elkaar naadloos aan.

Een sterk verhaal

Heb je moeite met het vinden van de juiste woorden? Wij vertellen jouw boodschap in duidelijke taal.

blog

Bel mij maar:

Of bel of mail zelf:

013 782 0240
info@hettichuis.nl