Be top of mind

Marketingteksten komen in vele vormen voor. Online en offline, op social media, in brochures en bij video’s. Zo verschillend van vorm, maar toch hebben ze allemaal iets gemeen: ze zetten je doelgroep aan tot actie. Deze vlot geschreven, commerciële teksten spelen nauwkeurig in op het zoekgedrag en achterliggende behoeftes van je doelgroep. Ze zijn pakkend en verleidelijk, met een goede vindbaarheid als logisch vervolg. Goede marketingteksten schrijven is een kunst op zich: wij helpen je daar graag bij met nieuwswaardige, objectieve content.

USP’s

  1. Nieuwswaardige info
  2. Succesvolle reclame
  3. Wervende content

Persberichten

Het is belangrijk dat je doelgroep je ziet en ook blijft zien. Met behulp van een persbericht blijf je top of mind. Hierin verwerk je relevant nieuws, updates of brancheontwikkelingen die voor je doelgroep interessant zijn. Helaas haalt het merendeel van de persberichten nooit een krant of nieuwssite. Wij maken je persbericht nieuwswaardig en zorgen ervoor dat het opvalt tussen alle informatie die journalisten dagelijks ontvangen.

Brochures, flyers & folders

Reclamemateriaal is vaak een tamelijk vluchtig medium. Je lezers scannen brochures, flyers en folders snel. Goede reclameteksten zijn daarom to the point en hapklaar. Je wilt potentiële klanten informeren en aanzetten tot het kopen van een product of afnemen van een dienst. Wij beperken ons tot de essentie van je boodschap en stellen reclameteksten op die leuk en doeltreffend zijn.

E-mailmarketing, nieuwsbrieven & social media

Maak je bedrijf structureel zichtbaar in de markt, zodat je doelgroep op het juiste moment aan je denkt. Zelfs als er nog geen koopbehoefte is. Met overtuigende bodyteksten in e-mailcampagnes en nieuwsbrieven zorg je ervoor dat lezers op je call-to-action klikken. Ook op social media is je doel om lezers te converteren. Wij helpen je met teksten die lezers verleiden om door te klikken naar landingspagina’s, blogs of contactformulieren.