Alles voor jouw website en webshop

Een goede website of webshop is veel meer dan een digitaal visitekaartje. Het is dé plek waar je lezers informeert, bezoekers inspireert en bestaande klanten opnieuw vertrouwen geeft in jouw dienst of product. Dat moet snel. Websitebezoekers zijn namelijk vaak gehaast: ze zoeken een oplossing voor een probleem en scannen vooral. Een goed verhaal is daarom aantrekkelijk, correct en actiegericht. Wij laten jouw bezoekers weten wie je bent, waar je voor staat en wat je voor hen kunt betekenen.

Een goed verhaal hoeft niet perfect te zijn. Het kan tekst zijn die een glimlach tevoorschijn tovert of een diepe zucht ontlokt. Woorden waar lezers om schateren of juist in tranen doet uitbarsten. Zolang jouw tekst maar leidt tot de gewenste actie. Of dat nu met een landingspagina, merktekst, productomschrijving of blog is. Dat doen wij met professionele pen en een tekst die wordt verslonden.

USP’s

  1. Teksten die overtuigen
  2. Goed vindbare content
  3. Unieke invalshoek

SEO

We houden ontzettend van schrijven, maar ook van gelezen worden. Daarom richten we je teksten zo in dat ze goed vindbaar zijn. We houden rekening met hoe zoekmachines jouw teksten indexeren en hoe bezoekers ze lezen. We weten precies welke triggers en technieken nodig zijn om meer bezoekers te trekken. Niet zomaar de juiste hoeveelheid zoekwoorden in je tekst stoppen, maar waardevolle en kwalitatieve content met het juiste gebruik van zoekwoorden.

Positioneer jezelf als expert

Om goede teksten te schrijven, moeten we veel weten – over jou. Wat wil je bereiken, wie vormen je doelgroep en hoe spreek je hen het beste aan? Welk zoekwoorden gebruiken zij en hoe lang wil je jouw teksten hebben? Hoe beter wij je wensen kennen, hoe preciezer we teksten voor je kunnen opstellen. Met jouw expertise help je ons én je doelgroep op weg. Jij weet immers als geen ander waar jouw bedrijf goed in is.

Een webscan voor jouw website

Benieuwd of jij je website optimaal gebruikt? Laat een webscan doen. We maken een uitgebreide analyse van de plus- en minpunten van jouw website en stellen een persoonlijk adviesrapport op met concrete tips, uitleg en verbeterpunten. Zo haal jij het beste uit jouw website. Laat je vervolgens jouw teksten door ons (her)schrijven? Dan krijg je de kosten van de webscan van ons terug.