Maak je bedrijf sterk

Een sterk en aantrekkelijk werkgeversmerk is gebouwd op een goede employee value proposition (EVP). Werk behelst immers meer dan simpelweg een ‘baan’. Niet alleen salaris, maar ook cultuur en visie zijn tegenwoordig belangrijk. Wil jij nieuw talent aantrekken of juist huidige medewerkers langer behouden? Positioneer jezelf dan als een goede werkgever. Wij stellen teksten op waarbij de lezer jouw EVP beleeft, tussen de regels door. In een passende tone of voice, voorzien van de juiste dosis SEO.

USP’s

  1. Sneller recruiten
  2. Betere matches
  3. Sterke employer branding

Vacatureteksten

Een overload aan cv’s, kandidaten die niet in het functieprofiel passen of juist een gebrek aan sollicitaties. Wie kent het niet? Een goede vacaturetekst vormt de basis van een succesvolle werving en bespaart je tijd én geld. Laat je vacatureteksten door ons (her)schrijven: we stellen onderscheidende teksten op die helder, bondig en overgoten zijn met jouw bedrijfs-DNA. Samen hengelen we nieuw talent binnen.

Recruitment teksten

Je krijgt maar één kans op (digitaal) papier om je doelgroep in te pakken en je merk te profileren. Dat doe je niet alleen met een sterke vacaturetekst, maar ook met andere wervingsuitingen, zoals je ‘Werken bij’ site en blogs die ingaan op het werkveld en ervaringen van collega’s. Samen met jou creëren of verbeteren we je EVP om meer of beter talent aan te trekken.

e-learning modules

Met e-learning houd je de kennis van je medewerkers up-to-date en draag je bij aan hun (algehele) ontwikkeling. Geen idee waar je moet beginnen? Wij denken met je mee over je leerdoelen en wisselen content af om je lezers geboeid te houden. Met het juiste taalgebruik zorgen we voor een goede leesbaarheid van je e-learning, en dus indirect een positieve beoordeling van je module.