Stagiair(e) Client Success Manager, 30 uur, hartje Tilburg

Het-TIC-Huis-Functieprofielen

Ben jij een vlammend salestalent? Loop stage bij Het TIC Huis en maak kennis met vrijheid, flauwe grappen, geniale opdrachtgevers en nog genialere collega’s.

Jij snapt dat praatjes geen gaatjes vullen

Jij hebt je mouwen al opgestroopt voordat er iets opgepakt moet worden. Je zou bijna zeggen dat je de woorden ‘ambitie’ en ‘doorzettingsvermogen’ hebt uitgevonden. Verkopen doe je op je eigen manier; als je iets wilt bereiken, dan ga je er met gestrekte benen in. Je kunt je als een kameleon moeiteloos aanpassen aan het (communicatie)niveau van onze klanten en weet gesprekken goed gaande te houden.

Reageer meteen als je jezelf hierin herkent:

  • Lucht verkopen kun je zelfs zonder adem te halen*.
  • Je treedt negatieve gedachtegangen tegemoet met charme.
  • Samen met je collega’s doelen nastreven geeft je energie.
  • Je woont in/rondom Tilburg.

*We staren ons niet blind op welke opleiding je volgt (en óf je een opleiding volgt); we vinden het belangrijker dat je in ons team past en voldoet aan bovenstaande eigenschappen. Waar we ons dan wel weer blind op staren, is dat je flexibel bent. Dat mag in de zin van je tenen aanraken, maar onze ideale Client Success Stagiair(e) pakt niet meteen om 17.00 uur de biezen. Ook een pluspunt: dat je minstens zo sociaal bent dat je naar andermans schoenen durft te kijken tijdens een gesprek.

Je moet jezelf verkopen om iets te verkopen

Als je graag iedere dag hetzelfde werk doet, dan is deze baan niet voor jou weggelegd. Je ondersteunt de Senior Client Success Manager: samen voeren jullie het salestraject uit om onze Copywriters van werk te voorzien. Je breidt ons klantportfolio uit en weet onze diensten op (on)bekende plekken aan de man/vrouw te brengen.

Jouw taken (naast brainstormen, goede grappen maken en tafelvoetballen):

  • Ons netwerk opbouwen door nieuwe klanten te benaderen met warme en koude acquisitie.
  • Persoonlijke relaties met klanten opbouwen en deze onderhouden door een langdurige samenwerking in gang te zetten.
  • Succes creëren door mee te gaan naar beurzen en evenementen.
  • Samen met onze schrijftalenten zorgen voor tevreden klanten.
  • Een bijdrage leveren aan het in leven houden van onze kantoorplanten.

“Stage lopen bij Het TIC Huis: een fulltime werkweek van 30 uur, zelf je uren indelen, onbeperkt verlof en een horizontale bedrijfsstructuur waar iedere mening telt.”

Wait, what? Ja, het is mogelijk; we doen aan het nieuwe werken. Je krijgt veel vrijheid als onze stagiair(e), maar het is belangrijk dat je goed blijft communiceren en onze doelstellingen in de gaten houdt. Kwaliteit en afspraken zijn ons heilig. We hebben veel vertrouwen in je ideeën en zelfstandigheid: je ontwikkelt je skills on the job.

Een stage waar je niet meer weg wil?

Kom van die comfy sofa af en overtuig ons van je salestalent. Hoe je jezelf verkoopt, is aan jezelf – dat mag op jouw manier. Wat we in elk geval graag van je zien, is je cv en motivatie. Stuur deze naar info@hettichuis.nl. De startdatum is zo snel mogelijk. Vragen? Bel Jeffrey Raimond op 013 590 78 42.

This Is Copywriting (done well)

Het TIC Huis is een copywriting agency die met tekst de aandacht trekt van elke doelgroep. Wij verbannen net-niet teksten en maken een heel scala aan emoties los. Hoe we dat doen? Door te doen waar we goed in zijn, en dat is precies wat we ook tof vinden. Nederlandse copywriting, vacatureteksten, vertalingen en Basisletters; we’ve got it all! Ons team bestaat uit een mengelmoes van culturen en ambities, met als gemeenschappelijke delers de liefde voor het vak en ons geweldige gevoel voor humor.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *